La meva llista de blogs

ExposicióTotes les obres premiades i finalistes participaran en una exposició organitzada pel Grup Cultural Garrigues, duran el més de Novembre a Lleida. Tanmateix, les obres guanyadores prendran part en l’exposició itinerant que l’entitat organitza sobre món geganter per les terres de Lleida.

Les obres participants no podran haver participat en altres concursos i/o premis similars.
Les obres premiades quedaran en propietat de l’entitat així com els drets d’autor, poden fer-ne l’ús que millor s’estimi, publicar-les i exposar-les, sempre amb les finalitats que marquen aquestes bases i aquests premis nacionals,  la resta d’obres es podran passar a recollir durant el mes següent a l’exposició, exhaurit aquest termini les obres no recollides seran propietat del Grup Cultural Garrigues Lleida, amb les mateixes condicions.

Emporta't l'exposició a la teva Ciutat
Totes aquells Ajuntaments, Associacions de Veins, Grups, Entitats, Colles Geganteres etc, que vulguin l'exposició dels Premis Nacionals el Món Geganter, per exposar-la en el seu municipi, podran contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@premiselmongeganter.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada