La meva llista de blogs

NormesXV PREMIS EL MÓN GEGANTER

El Grup Cultural Garrigues Lleida convoca un any més el XVI Premis Nacionals de Fotografia, El món Geganter 2013, amb les bases següents:

Temàtica                               
El món geganter en tots els seus vessants: artística, tradicional i representativa

Participants                         
Obert a tots els afeccionats a la fotografia  que tinguin interès per l’activitat gegantera.

Obres                                      
Les fotografies podran ser en blanc i negre o en color. Cada concursant podrà presentar un màxim de 5 fotografies en format lliure amb una mida mínima de 18 x 24 cm i una màxima de 30 x 40 cm, presentades en el suport que consideri més adient cada participant.
La tramesa també és podrà fer en format digital amb les mesures de 2000 x 3000 píxels, mitjançant la pàgina www.wetransfer.com al correu fotografies@premiselmongeganter.com.

 Identificació                        
Cada fotografia portarà al dors, un títol i un pseudònim. Cal adjuntar un sobre empegat amb celo, al darrera de la fotografia, amb el títol de la fotografia i el pseudònim a l’exterior, i a l’interior, les dades personals del participant (Nom, Cognoms, Adreça, Telèfon, Correu electrònic, DNI, etc…)

Tramesa                                  
El termini de presentació serà el divendres 4 d’octubre de 2013. Els participants podran decidir el mitjà, lliure de despeses per a l’organització, per a fer arribar les fotografies, que hauran d’estar degudament protegides, a la seu del Grup Cultural Garrigues (C/ Acadèmia 44 Altell 25005 Lleida).

Publicar-les                           
Les obres participants no podran haver participat en altres concursos i/o premis similars.
Les obres premiades quedaran en propietat de l’entitat així com els drets d’autor, poden fer-ne l’ús que millor s’estimi, publicar-les i exposar-les, sempre amb les finalitats que marquen aquestes bases i aquests premis nacionals,  la resta d’obres es podran passar a recollir durant el mes següent a l’exposició, exhaurit aquest termini les obres no recollides seran propietat del Grup Cultural Garrigues Lleida, amb les mateixes condicions. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada